kauneushoitola kauneushoitola kauneushoitola

LASTEN JA NUORTEN HOIDOT

AKNEIHON KONSULTAATIO 30 min 0 €
Katsotaan ihon kunto ja tehdään kotihoito- ja hoitolahoitosuunnitelma. Kotihoitotuotteiksi valitaan Environ ihonhoitotuotteet, muita ihonhoitotuotteita ei saisi kotona käyttää. Hoitolahoidot ovat 1-2 vkon välein tehtäviä max 30 min pituisia hoitoja. Yhden hoitokerran hinta 25 €. Konsultaatio ei sido tuotteisiin tai hoitohin.
AKNEIHON HOITO 15 MIN 25 €
Huom! Hoitoon tultava ILMAN meikkiä!
Imeytetään sonoforeesilla (matalataajuinen ääniaalto) Retinolia. Hoito edellyttää Environ tuotepaketin ostamista (sis.3-4 tuotetta)
Nuoren Ihonpuhdistus (alle 20 v.) 45 min 45 €
Tämä hoito, kun mustapäitä ei ole kovin paljon.
Sis. alkupuhdistus, salisyylihappokuorinta+höyry, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, kylmähoito(laite), loppuvoide, ihonhoidon ohjaus ja tuotesuositus.
Nuoren Ihonpuhdistus (alle 20 v.) 60 min 60 €
Sis. alkupuhdistus, salisyylihappokuorinta+höyry, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, kylmähoito(laite), loppuvoide, ihonhoidon ohjaus ja tuotesuositus.
Nuoren kosteuttava kasvohoito 60 min 60 €
LAPSEN JA NUOREN HEMMOTTELUHOITO (12-18 v.) 45 min 50 €
Hoito alkaa selän kuumakivihieronnalla ja jatkuu hemmottelevalla kasvohoidolla.
LAPSEN HEMMOTTELEVA KASVOHOITO (5-15 v) 30 min 30 €
Hellävarainen ja hemmotteleva kasvohoito.
LAPSEN KUUMAKIVIHIERONTA (5-15 v.) 30 MIN 30 €
Lämpöisillä basalttikivillä tehtävä kevyt hieronta lämmintä vartaloöljyä käyttäen.
LAPSEN MANIKYYRI (5-15 v.) 30 MIN 20 €
Kynsien viilaus ja lakkaus.

Varaa aika: netissä tai soita 044 3095 055

YIN YOUR SKIN PRO

Yin Your Skin Pro hoito on Katja Kokon vain ihonhoidon ammattilaisille kehittelemä hoitokoulutus.

Kosmeetinen Gua Sha -hoito tehdään kasvoille, kaulalle, niskalle, decolletelle ja päänahalle erityisellä Bian-kivestä valmistetula Gua Sha kammalla sekä Jadekivilusikalla. Hoidossa yhdistyy tekniikat perinteisestä Gua Shasta, sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta.

Kosmeettinen Gua Sha lisää ihon verenkiertoa, joka kirkastaa ihon väriä ja tuo iholle kuulautta. Hoidon lymfaattisen liikkeet lisäävät kuona-aineiden poistumista joka poistaa turvotusta ja saa aikaan hyödyllisiä vaikutuksia iho-ongelmien hoidossa. Sidekudoshieronta tuo kasvojen luustoa paremmin esille.

Esteitä hoidolle: Iho on pahasti tulehtunut. Ihoon laitetut täyteaineet. Veritulppa, valtimon pullistuma, valtimonkovettumatauti, syöpä, flunssa, kuume, tulehdussairaudet. Raskauden ensimmäiset 3 kk.

YIN YOUR SKIN PRO kosmeettinen GUA SHA -KASVOHOITO 90 min 120 120 €
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, Gua Sha hoito kasvoöljyllä, loppuvoide.

Varaa aika: netissä tai soita 044 3095 055

ANNA LOTAN PRO -KASVOHOIDOT

Anna Lotan Pro on israelilainen ammattikosmetiikkasarja jonka keskeiset ainesosat ovat biomimeettisia eli niissä on käytetty ainesosia, joita ihossa on luonnostaan ja joita iho sietää erittäin hyvin. Tuotteissa on mieto tuoksu, mutta hoidot on mahdollista tehdä myös täysin ilman lisättyjä hajusteita.

Kaikki Anna Lotan Pro kasvohoidot sisältävät niin hartia-, kasvo- kuin päähierontaa.

FIRST OF ALL -KOSTEUTTAVA KASVOHOITO 60 MIN 75 €
Sis. alkupuhdistus, Cold Hydration-tehokosteutus (hartiahieronta), kasvohieronta entsymaattisella kuorinnalla (kuorinnan tehostaminen happokuorinnalla), naamio(päähieronta), loppuvoide.
Hemmotteleva kasvohoito 60 min 69 €
Sis. alkupuhdistus, kuorinta (päähieronta), kasvohieronta kasvoöljyllä, naamio (hartiahieronta), seerumi ja loppuvoide

Varaa aika: netissä tai soita 044 3095 055

ENVIRON- IONZYME DF-MACHINE HOIDOT

Environ® yhdisti ensimmäisenä matalataajuisen ääniaallon ja pulsoivan sähkövirran ammattilaisten laitehoitoihin. Tämä teknologia mahdollistaa Environ®:in aktiiviaineiden tehokkaan imeytymisen sinne, missä iho niitä eniten tarvitsee – ja kestäviä tuloksia koko elämäksi.

Electro-sonic Essential -hoidot

sis.alkupuhdistus, kaksoiskuorinta höyryn kanssa, hoitoseerumi, sonoforeesi, A-vitamiiniseerumi, Alginate Mask -erikoisnaamio, seerumin imeytys iontoforeesilla Huom! Mikäli asiakkaalla on Environin kotikäyttöön tarkoitettu mikroneulausrulla voidaan hoidossa käyttää sitä maksutta.

ESSENTIAL YOUTH RESET 75 min 126 €
Peptideillä ja vitamiineilla pakattu kasvohoito auttaa vähentämään hienoja ryppyjä, aurinkovaurioita ja velttoutta saaden ihon näyttämään nuorekkaammalta.
ESSENTIAL MOISTURE BOOS 75 min 126 €
Hyaluronihappo on sankariaine vähentämään kuivuuden aiheuttamia hienoja ryppyjä lisäten kosteutta ihon syvemmissä kerroksissa saaden ihon näyttämään kuulaan kostealta.
ESSENTIAL COMFORT CALM 75 min 126 €
Ihanteellinen hoito herkälle ja ärsyyntyneelle iholle. Tehokas yhdistelmä älykkäitä ainesosia rauhoittaa ja antaa iholle tervettä hehkua.
ESSENTIAL RADIANCE REVEAL 75 min 126 €
Täsmähoito aurinkovaurioiselle ja pigmentoituneelle iholle ihon toimintoja säätelevillä ainesosilla, jotka kirkastavat ja tasoittavat epätasaista ihonväriä.
Essential 4 x sarjahoito 4. kerta -50% €

Environ Mikroneulaushoidot

Environ Mikroneulaushoito 75 min 136 €
Sis. Alkupuhdistus, kevyt happokuorinta, mikroneulaus, tehoseerumi, Alginate Mask -erikoisnaamio, seerumin imeytys iontoforeesilla, loppuvoide

Automaattisella mikroneulauskynällä tehtävä erittäin tehokas kasvohoito lisäämään ihon luontaista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Erinomainen hoito syviin uurteisiin ja juonteisiin, hormonikierron aiheuttamiin maksaläiskiin, couperosaan, suurentuneisiin ihohuokosiin ja arpiin. Hoito tehdään kasvoille ja kaulalle.

Automaattinen mikroneulauskynä rei’ittää ihon täysin kohtisuoraan jolloin se aiheuttaa vähemmän kipua verrattuna mikroneulausrullaan. Iho pyrkii korjaamaan aiheutuneet hallitut traumat lisäämällä solujen tuotantoa. Solujen tuotannon lähtiessä uudelleen käyntiin iho vahvistuu ja siitä tulee napakampi ja kiinteämpi. Neulauksen ansiosta ihoon syntyneiden ohuiden kanavien kautta tehoaineiden imeytyminen moninkertaistuu jolloin esim. maksaläiskien ja couperosan hoitoa voidaan tehostaa paikallisesti juuri niihin ongelmiin soveltuvilla hoitoaineilla ja näin ihon uusitumisprosessi nopeutuu. Yksittäispakatut ja kertakäyttöiset neulauspäät (12 neulaa) ovat hygienisia. Säädettävä neulojen pituus mahdollistaa niin ohuen silmänympärysihon kuin syvempien arpienkin hoidon tehokkaasti ja paikallisesti. Pienellä mikroneulauskärjellä on helppo hoitaa niin nenänpielet kuin huultenrajakin erittäin tarkasti.

Suositellaan sarjahoitona sekä Environ A-vitamiinivoiteen käyttöä kotona. Huomioithan, että lopulliset hoitotulokset ovat nähtävissä jopa 6-12 kk sarjahoidon jälkeen.

Hoidon jälkeen:
  • Samana päivänä EI saunaa, kuumaa suihkua, poreammetta, uintia, hikoilua, meikkiä
  • Seuraavana päivänä EI saunaa, kuumaa suihkua
  • Seuraavan viikon aikana EI aurinkoa tai solariumia
Ihoon ei saisi koskea 6 h hoidon jälkeen ja suositeltavaa vaihtaa puhdas kasvopyyhe ja tyynyliina.

Iho saattaa hilseillä lievästi muutama päivä hoidon jälkeen eikä sitä saisi kuoria vaan antaa ihon uusiutua rauhassa.

Huom! UV-Säteily on haitallista hoidon jälkeen, joten iho suojattava vähintään viikon ajan korkeilla suojakertoimilla.

Esteet hoidolle:
tulehtunut iho, ekseema, psoriasis, aktiivinen rosacea eli ruusufinni tai perioraalidermatiitti eli suunympärysalueen ihottuma, ihosyöpä, kohollaan olevat luomet ja syylät (yksittäiset voidaan kiertää), vakava solaarikeratoosi, MAREVAN-lääkitys.
Environ Mikroneulaushoito 4 x sarjahoito 4. kerta -50% €
Hoidot 1-2 vkon välein.

Environ Cool PeelÒ -hoidot

Ainutlaatuinen Environ Cool PeelÒ -kuorinta on Dr. Des Fernandesin kehittämä ei-invasiivinen menetelmä älykkääseen ihon uudistamiseen, tasoittamiseen ja kirkastamiseen.

FLASH PEEL -KASVOHOITO 30 MIN 45 €
Tämä hoito ilman Environ Df-laitetta. Sis. alkupuhdistus, Environ-happokuorinta, A-vitamiiniseerumi, loppuvoide.
COOL PEEL -KASVOHOITO 60 MIN 76 €
Tämä hoito ilman Environ Df-laitetta. Sis. alkupuhdistus, höyrytys, Environ-happokuorinta, naamio (hartia- tai päähieronta), seerumi, loppuvoide
COOL PEELÒ -KASVOHOITO 60 MIN 96 €
Sis. Alkupuhdistus, höyrytys, Environ-happokuorinta, A-vitamiiniseerumi, Alginate Mask -erikoisnaamio, seerumin imeytys iontoforeesilla, loppuvoide.
YOUTH RENEWAL COOL PEEL 60 min 96 €
Peptideillä ja vitamiineilla pakattu kasvohoito auttaa vähentämään hienoja ryppyjä, aurinkovaurioita ja velttoutta saaden ihon näyttämään nuorekkaammalta.
MOISTURE BOOST COOL PEEL 60 min 96 €
Mieto, mutta tehokas kuorinta on suunniteltu lisäämään ihon kosteutta ja elvyttämään kuivaa ja väsynyttä ihoa. Kuorinta ei aiheuta hilseilyä ja se voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina.
PURE CONTROL COOL PEEL 60 min 96 €
Hellävarainen kuorinta lisää ihon kosteutta, puhdistaa ja estää ihoa tukkeutumasta. Kuorinta ei aiheuta hilseilyä ja se voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina.
BRIGHT RECOVERY COOL PEEL 60 min 96 €
Hellävarainen maitohappokuorinta auttaa kirkastamaan auringon aiheuttamaa epätasaista ihonväriä ja vähentämään ikääntymismerkkejä ja hienoja ryppyjä.
BLEMISH CONTROL COOL PEEL 60 min 96 €
Tehokas kuorinta tukkeutuvalle ja stressi-iholle auttaa puhdistamaan tukkeutuneita ihohuokosia ja epäpuhtauksia ja pitämään näpyt kurissa. Huippuhoito ongelmaiholle.
VIBRANT-C MICRO PEEL 60 min 96 €
Ennen hoitoa sekoitettava tuore C-vitamiinikuorinta yhdessä muiden antioksidanttien kanssa auttaa kirkastamaan epätasaista ihonväriä saaden ihon kuulaaksi ja elinvoimaiseksi.
Cool PEELÒ 4 x sarjahoito 4. kerta -50% €
Huomiothan, että jotta saisit hoitolahoidoista kaiken tehon irti on tärkeää, että käytät kotona Environ A-vitamiinivoidetta aamuin ja illoin. Käyttämällä A-vitamiinivoidetta päivittäin iho tervehtyy, ihon pintarakenne vahvistuu ja silottuu, ihon väri kirkastuu ja heleytyy, talintuotanto normalisoituu, ihon immuniteetti paranee ja ihon kollageeni- ja elastiinisäikeiden laatu paranee. Environ A-vitamiinivoidetta on saatavilla 5 eri voimakkuutta ja käyttö aloitetaan aina miedoimmasta tasosta ja siirryttään asteittan voimakkaampaan. A-vitamiinivoide sisältää myös suuren määrän iholle tärkeätä C-vitamiinia ja muita antioksidantteja. Kun ihoa hoidetaan kotona oikeanlaisella hoitovoiteella voidaan hoitolahoidoissa käyttää paljon tehokkaampia ja voimakkaampia hoitotuotteita jolloin ihon rakenne ja ulkonäkö paranee huomattavasti.

Ainutlaatuinen Environ Cool PeelÒ on Dr Des Fernandesin kehittämä ei-invasiivinen menetelmä älykkääseen ihon uudistamiseen, tasoittamiseen ja kirkastamiseen. Koe todelliset, kestävät tulokset ihossasi, tieteen pohjalta.

Varaa aika: netissä tai soita 044 3095 055

MUUT KASVOHOIDOT

Timanttikuorinta -kasvohoito 60 min 70 €
Erittäin tehokas kuorinta kasvoille ja kaulalle. Erinomainen poistamaan pieniä mustapäitä jolloin vältytään komedoraudalla tehtävältä mekaaniselta ihonpuhdistukselta. EI POISTA ERITTÄIN PINTAKUIVASTA IHOSTA MUSTAPÄITÄ. Tasoittaa epätasaista ihoa, silottaa ryppyjä, kirkastaa ihonsävyä. Hoitopään karkeus ja imuteho ovat säädettäviä, joten sopii myös erittäin herkälle iholle.

Sis. alkupuhdistus, timanttikuorinta (mekaaninen puhdistus tarvittaessa), naamio (hartiaseudun hieronta), kuuma-kylmähoito, seerumi, hoitovoide. Kulmien siistimisen yhteydessä EI silmänympärysalueen kuorintaa.

Esteet hoidolle: Allerginen iho, ihosairaus, antibiootti- tai kortisonilääkitys.
Ihonpuhdistus 70 €
Sis. kulmien siistiminen, alkupuhdistus, kuorinta (kuorinta-aine, timanttikuorintalaite paikallisesti), mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, kylmähoito(laite), seerumi, loppuvoide.
Huom! Pienten mustapäiden puhdistukseen suositellaan timanttihiontakasvohoitoa.
Radiofrekvenssi + neulaton mesoterapia 80 min 105 €
Radiofrekvenssihoidolla nostetaan kudoksen lämpötila + 42 asteeseen jolloin solut alkavat muodostamaan lisää kollageenia ja elastiinia ja näin iho kiinteytyy. Lämpö kudoksissa parantaa verenkiertoa tehostaen kuona-aineiden poistumista. jolloin kasvojen turvotus laskee. Tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä, nasolabiaalipoimujen, huuliryppyjen ja kaulan alueen ryppyjen tasoittaja, ”hamsteripussien” ja roikkuvan kaulan ihon kiinteyttäjä.

Neulattomalla mesoterapialla eli korkeataajuus elektroporaatiolla muodostetaan solukalvojen väliin kanavia, joiden kautta saadaan imeytettyä tehoseerumi syvälle kudokseen eri ihokerrosten läpi (Nobelin Kemianpalkinto). Valitulla tehoaineseerumilla voidaan vaikuttaa lähes kaikkiin iho-ongelmiin kuten ryppyihin, juonteisiin, elottomaan ihoon, epäpuhtauksiin jne.

Sis.alkupuhdistus, timantti- tai maitohappokuorinta, radiofrekvenssihoito, ampullin/tehoaineen imeytys neulattomalla mesoterapialla, naamio (hartiaseudun hieronta ), kylmähoito, seerumi, hoitovoide.

Suositellaan sarjahoitona, jolloin hoidot 1-2 vkon välein ihosta riippuen.

Esteet hoidolle: sydämentahdistin, syöpä ja kasvaimet, sidekudossairaus Skelerodermia, ihosairaudet, tulehdustilat kehossa, silikonit tai metalliosat hoidettavalla alueella, raskaus, lähiaikoina suoritettu kavitaatiohoito, erittäin herkkä iho.

Varaa aika: netissä tai soita 044 3095 055

SPA-vartalohoidot

Tranquillity Pro-Sleep 90 min 90 €
Ihana hoitorituaali vie hoidon jälkeiseen täydelliseen raukeuteen. Tuoksu, Ääni, Kosketus. Seetripuun, appelsiininin, ruusun ja santelin eteeriset öljyt. Rauhoittava, hypnoottinen musiikki. Lempeä hieronta, höyhenkevyet siveltimenvedot suurilla silkinpehmeillä siveltimillä.
Hemmotteleva kasvohoito kuumakivihieronnan yhteydessä 30 min 30 €
Kuivaharjaus koko vartalolle kuumakivihieronnan yhteydessä 10 €
Poistaa kuollutta ihosolukkoa, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.
Kuumakivihieronta koko selkä + hartiat 60 min 55 €
Esteet hoidolle: Raskaus, tulehtunut- tai rikkinäinen iho, tarttuva ihosairaus, kuume, flunssa, virtsatietulehdus
Kuumakivihieronta koko vartalolle 90 min 80 €

Lämpimillä basalttikivillä ja öljyllä tehtävä hieronta on syvörentouttava ja lihasjännityksiä laukaiseva hoito. Klassisella hieronnalla täydennettynä hoito tuo kokonaisvaltaisen rentoutumisen tunteen.

Koko vartalon hemmotteluhoito 135 min 120 €

Sis. kuivaharjaus, 90 min kuumakivihieronta, 30 min kasvohoito.

Varaa aika: netissä tai soita 044 3095 055

RIPSET JA KULMAT

Ripsien ja kulmien kestovärjäys 29 €
Sis. kulmien muotoilu (kasvohoidon yhteydessä 15 €).
Ripsien kestovärjäys 21 €
Kasvohoidon yhteydessä 12 €
Ripsien kestotaivutus ja värjäys + kulmien muotoilu ja värjäys 70 €
Ripsien kestotaivutus + värjäys 65 €
Ripsien kestotaivutus (EI värjäystä) 60 €
Kulmien kestovärjäys 19 €
Sis. kulmien muotoilu (kasvohoidon yhteydessä 10 €).

KESTOLAKKAUKSET

Kynsien kestolakkaus - yksivärinen 29 €
Vanhan kestolakkauksen poisto + 10 €.
Kynsien kestolakkaus - ranskalainen 34 €
Vanhan kestolakkauksen poisto + 10 €.
Varpaankynsien KESTOlakkaus 30 min 45 €
Sis. Jalkakylpy, kynsien sekä kynsinauhojen siistiminen, kestolakkaus, hoitovoide.
Kestolakkauksen poisto kotona:
Viilaa lakan pinta himmeäksi. Leikkaa vanulappu neljään osaan ja irroita toisistaan mikäli mahdollista. Kasta vanulappu ASETONIPITOISEEN kynsilakanpoistoaineeseen ja paina kynnen päälle. Kiedo folioliuska sormen ympärille ja anna vaikuttaa n. 10 min. Vaikutusajan jälkeen raaputa pois hellästi esim. appelssiinipuutikulla. Mikäli lakka ei lähde helposti, lisää vaikutusaikaa muutama minuutti kerrallaan.

Varaa aika: netissä tai soita 044 3095 055

Sokerointihinnasto naisille

Sääret 35 €
Kainalot 25 €
Bikini 25 €
Brassi 47 €
Käsivarret 25 €
Bikini + kainalot 36 €
Bikini + sääret 48 €
Bikini + kainalot + sääret 64 €
Brassi + kainalot 54 €
Brassi + sääret 68 €
Brassi + kainalot + sääret 78 €
Sääret + kainalot 45 €

Säärten sokeroinnin yhteydessä reidet + 18 €

Sokerointihinnasto miehille

Rinta 35 €
Selkä + olkapäät + hartiat 44 €
Rinta + selkä + olkapäät + hartiat 75 €

Huom. Vältä saunomista, hikoilua, auringonottoa ja deodorantin käyttöä vuorokauden ajan sokeroinnin jälkeen. Kosteuta sokeroitua aluetta hyvin. Kuivaharjaa kuorintahanskoilla 2-3 kertaa viikossa

Varaa aika: netissä tai soita 044 3095 055

OPI Environ stockist Alexandria Professional Valox