Kauneusstudio Valkyrie

Kauneusstudio Valkyrie on 1.11.2013 avattu kauneushoitola keskellä rauhallista ja idyllistä asuinaluetta Hattulan Herniäisissä. Jokaisen hoitomme tavoitteena on asiakkaan huolellinen hoitaminen. Kiireetön hoitotilanne ja levollinen ympäristö saa stressaantuneimmankin asiakkaan rentoutumaan. Spa-vartalohoitoihin varataan asiakkaalle niin paljon aikaa, että hän saa vielä hoidon jälkeenkin hengähtää ja rauhoittua rauhallisessa musiikin soidessa kynttilänvalossa.

Jokainen [ comfort zone ] -kasvohoito alkaa ainutlaatuisella hoitorituaalilla joka tekee kasvohoidosta erityislaatuisen kokemuksen. Hoito syvärentouttaa samalla, kun se hoitaa ihoa tieteeseen perustuvien hoitotuotteiden avulla.

Valkyrien erikoisuutena on Environ Df-machine hoitolahoidot. Mikroneulauksen kehittelijän Dr. Des Fernandesin kehittämä DF-Machine tehostaa aineiden imeytymistä monisatakertaisesti. Ainutlaatuinen laite yhdistää pulsoivan iontoforeesin ja matalataajuisen sonoforeesin. Hoidoissa käytetään Environ-hoitoseerumeita, jotka sisältävät optimaaliset vahvuudet A- ja C-vitamiineja ja peptidejä. Nämä seerumit ovat äärettömän tehokkaita pigmentti-, akne- , kuivan sekä yliherkän ihon hoidossa.

Kun ihon ongelmia hoidetaan hoitolassa on tärkeätä, että hoitoa jatketaan myös kotona. Environin tärkein kotihoitotuote on A-vitamiinivoide, jota myydään ainoastaan koulutettujen lääkäreiden ja kosmetologien kautta yli 60 maassa. A-vitamiinivoiteen teho perustuu tarpeeksi suuriin vitamiinipitoisuuksiin, jotta näkyviä tuloksia ihossa saataisiin aikaan. Environ Skin EssentiA ja Youth EssentiA -linjojen hoitovoiteissa ja -seerumeissa käytetään VITAMIN STEP-UP SYSTEM™ -vitamiinihoitomenetelmää. Menetelmä totuttaa ihon A-vitamiiniin ja muihin aktiiviaineisiin asteittain nousevia portaita pitkin. Siedättäminen varmistaa hoidon turvallisuuden ja minimoi ihoärsytysten riskin sekä takaa jatkuvasti paranevat hoitotulokset. Hoitosarja sisältää kohdennetut kotihoitotuotteet myös eri iho-ongelmiin kuten aknen tai pigmenttimuutosten hoitoon. Tämä edistyksellinen vitamiinikosmetiikka tuotetaan ja pakataan huippumodernissa tehtaassa erikoisvalossa sekä tyhjiössä, mikä estää herkkien vitamiineien hapettumisen ja heikentymisen. Ilmatiiviit pumppupullot takaavat vitamiinien aktiivisuuden ja toimivuuden, minkä myös puolueeton sveitiläinen vitamiini-instituutti on vahvistanut.

Hoitolassa saat kasvohoitojen ja erikoiskasvohoitojen lisäksi myös spa-vartalohoitoja, kestolakkauksia, ripsien- ja kulmien kestovärjäyksiä ja vartalosokerointeja. Lapsille ja Nuorille on myös räätlöity omia hoitoja.